Wordpress Update

Hvis man vil sætte Wordpress op på et standard PIL site, så kræver det pga. vores file permissions, at man gør en af nedenstående ting.

For FTP sites anbefaler vi at man angiver FTP login info i sin wp-config.php. Det kan man gøre således:

define('FTP_USER', 'ftpbruger');
define('FTP_PASS', 'ftpkode');
define('FTP_HOST', 'mit-website.dk');

Informationerne er de samme, som du bruger til at logge på med i din normale FTP klient.

For SSH sites er der forskellige muligheder.

Du kan enten logge på websitet og give group write til alle filer og mapper således:

find docs/ -type d -exec chmod 770 {} \; ; find docs/ -type f -exec chmod 660 {} \;

Du skal også specificere følgende i wp-config.php:

define('FS_METHOD', 'direct');

Eller hvis du har adgang sitet via manager.pil.dk, så kan du disable privilege separation som beskrevet i guiden til PHP file permissions.