[DA] Opsætning af WinSCP

For at se hvordan man laver en SSH key i Windows, se her

Når du åbner WinSCP, får du et vindue som ser sådan ud:

Angiv Host/IP, brugernavn, og port som vist nedenfor

Opsætning af SSH key i WinSCP

For at kunne logge ind på din server, skal du også bruge din SSH key. Den finder du ved at trykke på "Advanded..."

Derefter på "Authentication"

Når du er i Authentication, trykker du på de 3 prikker ved "Private key file..."

Derefter får du en dialog hvor du kan vælge din key. Min key ligger i D:\Documents og hedder sshkey.ppk, så derfor vælger jeg den og trykker på "Open"

Nu er din SSH key valgt, og du kan trykke "OK" for at lukke vinduet. Inden vi opretter forbindelse, vil jeg anbefale at gemme opsætningen ved, at trykke på "Save"

Derefter på "OK"

Nu er vi klar til at logge ind, så jeg trykker på "Login"

Når WinSCP spørger om et passphrase, skriver du det passphrase du har på din SSH key

Bemærk, hvis man får timeout, så betyder det at man skal tilføje sin WAN-IP til vores Firewall. Hvis man er i tvivl om hvordan man gør det, så kan man altid spørge support.