[DA] SRV Records

Hvor opsætter jeg DNS records henne hos PIL?

Se gerne vores guide her om, ved at klikke her.

Når du kommer til guiden, skal du finde afsnittet DNS Via PIL-Manageren.

SRV-Records - Hvordan angives de hos PIL?

SRV records bruges til at specificere, hvor der kan forbindes til en bestemt service. Det kan f.eks. bruges til at lette opsætningen i nogle programmer.

Nedenstående er to eksempler på opsætning af SRV records hos PIL.

Bemærk: Office 365 er et produkt udviklet af en tredjepart, og informationerne kan derfor godt ændres, derfor bør du tjekke dine indstillinger hos Microsoft.

Navn: _sipfederationtls._tcp
TTL: 3600
Type: SRV
Content: 100 1 5061 sipfed.online.lync.com

Navn: _sip._tls
TTL: 3600
Type: SRV
Content: 100 1 443 sipdir.online.lync.com

*TTL 3600 er tid angivet i sekunder, dvs 5MIN.

*Content angives som følgende: Priority Weight Port Target