[DA] Glemt adgangskode til Webmail

Hvis man har glemt sin adgangskode til webmail, så kan man klikke på "Forgot Password" på login-siden.

Dernæst skal man indtaste sin email adresse, telefon nummer, klikke på "Send Recovery Text" og herefter modtager man en sms med en kode, som skal indtastes i feltet "Recovery Code". Klik derefter på "Confirm"  for at godkende.

Bemærk venligst !

Det kræves at man i forvejen har indtastet sit telefon nummer i PIL-Manageren. Dette gøres inde under Mail > [eksempel.dk] > [min.mail.adresse@eksempel.dk] i feltet "Recovery Phone" - afslut ved at klikke på knappen "Save Changes".