[DA] Ændre adgangskoden på din mail-konto

For at ændre adgangskoden på sin mail-konto skal man først have adgang til PIL-Manageren, har man ikke dette, skal man henvende sig til den person/firma som har adgang og bede dem om hjælp.

Når man har fået adgang skal man:

1. Log ind på PIL-Manageren.

2. Klik på Mail og vælg domænet.

3. Klik nu på en mail konto, eksempelvis mail@domænet.tld.

4. Dernæst klik på "Password".

5. Angiv en ny adgangskode, den skal angives to gange og være på mindst 16 karakter.

6. Klik nu på "Set Password" for at gemme.

7. Efterfølgende skal man bruge den nye adgangskode, sammen med sin email for at kunne forbinde til mail serveren på eksempelvis webmail.pil.dk. Ydermere, hvis man bruger en mail-klient som f.eks. Apple Mail, MS Outlook eller måske ThunderBird, så skal man selvfølgelig have rette adgangskoden til der. Alt efter hvilken mail-klient man bruger, vil der formentlig være forskellige steder hvor man ændre adgangskoden, så spørg gerne jeres it-ansvarlig om hjælp eller brug evt. en søgemaskine som google.