[DA] Oprydning af mail's via Webmail (For høj quota)

Når ens mail-konto er ved at ramme dens quota, modtager man typisk en mail som varsler dette. Man kan så efterfølgende logge ind på sin webmail for at rydde op og slette gamle mails. For at gøre dette, skal man:

1. Logge ind på webmail.pil.dk.

2. Man kan typisk se antallet af mails ud for de forskellige mapper:

Det er ikke altid at man ser et antal mails, da antallet kun vises for emails som ikke er blevet åbnet endnu.

3. Der er tre tilgange til sletning/oprydning af mails.

3.1 Slet ALT, her sletter man blot at hvad der ligger i de forskellige mapper og det er yderst effektiv og man er hurtigt nede på en lav quota igen.

3.2 Slet med omtanke, her sletter man ikke blot alt, men typisk det der fylder, som plejer at være emails med vedhæftede filer, som billeder eller videoer mv.

3.3 Slet mails som ikke bruges eller skal gemmes, her sletter man kun de mails som ikke bruges mere og gemmer mails som skal bruges på et senere tidspunkt, det kunne eksempelvis være igangværende sager/opgaver som formidles via email.

4. Når man har ryddet op, vil man efter nogle minutter kunne se at man har en lave quota igen: