[DA] Aktivere ASMTP for en mail-konto

For at sende e-mail's kræver det at man har aktiveret ASMTP på sin mail-konto og dette gøres via PIL-Manageren.

1. Log ind på PIL-Manageren.

2. Tryk på fanen "Mail" og derefter det domæne hvor du skal aktivere ASMTP for:

3. Man kan nu se hvilke email-konti der er oprettet, samt status for ASMTP for en given mail-konto:

På billedet vist ovenfor, kan man se at der er fire mail-konti, disse er alle aktive, har en quota og status for ASMTP er "DISABLED", dvs. at det ikke er muligt for at sende udgående mails fra disse konti, men man kan godt modtage mail.

4. For at aktivere ASMTP for en konto, skal man blot klikke på den mail-konto som skal have ASMTP aktiveret. Dernæst skal man sætte flueben ved " Allow outbound email using Authenticated SMTP" og klikke på "Save Changes" for at gemme:

5. Til sidst skal man i sin mail-klient aktivere udgående mail (ASMTP) og mangler man hjælp til det kan man med fordel se denne guide.